OM FÖRETAGET

Västertorps Trafikskola har snart 40 år i branschen.                            

Vi arbetar med en kombination av traditionell körkortsutbildning samt nytänkande pedagogiska inlärnings metoder.
Utöver utbildningsledaren finns även två trafiklärare samt receptionist på plats.

Som elev hos oss erbjuds du en individuell utbildningsplan och kostnadskalkyl som efterhand stäms av så att du uppskattningsvis vet hur många körlektioner du har kvar till körkortsprovet.
Du som elev kommer att få tillgång till elevcentralen där du själv bokar och avbokar dina körlektioner, pluggar teori samt kan komma i kontakt med din trafiklärare via elevcentralens meddelande funktion.

Vi rekommenderar att du som elev kombinerar din körkortsutbildning med att både köra privat och på trafikskola. Din handledare är varmt välkommen att åka med under körlektionen för att få ta del av tips och information. Detta är för att effektivisera utbildningen hemma samt för att ge handledaren lite inspiration och möjlighet att ställa frågor.  

Vi tillhandahåller utbildning för körkort B-personbil.

Vi tillhandahåller även Introduktionsutbildningar för handledare och elev samt Riskettan.
Vi arbetar även med att du som elev skall få en ökad självvärdering samt miljötänkande.

Västertorps trafikskola är medlem i STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) vilket ger dig som elev en nöjd kund garanti. Det menas med att du som elev har en såkallad extra trygghet i utbildningen. Önskar man läsa mer om detta så finns allting på www.str.se
www.str.se/globalassets/om-oss/dokument/str_dokument_prisinformation.pdf

Elevcentralens kassatjänst är inget som vi använder på västertorps trafikskola. Då det står 0 kr på varje bokning av körlektion så betyder inte det att den är betald. Det kommer alltid att stå 0 kr på elevcentralen även om eleven har köpt ett paket eller inte. Vänligen ignorera 0 kr och är du osäker på antalet körlektioner som du har köpt eller har kvar så är du välkommen att kontakta receptionen på vtorp.trafik@gmail.com

                      Vi hjälper dig hela vägen från elev till en säker körkortstagare.